Modele faimoase

Saviez-vous que CNN Anderson Cooper était un modèle avec Ford Models de 10 à 13 ans, des vêtements de modélisation pour Ralph Lauren, Calvin Klein et Macy`s? #8. Ruxanda Varta A învățat în Liceul Gheorghe Asachi, DIN Chișinău, Lucrezia pentru Mandarina Models, România. #1. Cezara Casiana Tomenco Cezara este DIN orașul Sireți, Moldova, Dar și-a făcut studiile în România – Liceul Jean Monnet. Acum este modèle pentru Mandarina modèles DIN București. #4. Mariana Șalaru A studiat la Academia de Studii Economice DIN Moldova. Actualmente este modèle pentru Mandarina modèles România. #10. Alexandrina Țurcan Alexandrina și-a început cariera în modélisation la 14 Ani, Când a fost descoperită de către agenția EI mamă, Mandarina modèles din România, Care i-a oferit o cale Lungă către Piața internațională de modélisation. De atunci, tânăra a reușit să apară în celebrele reviste Vogue, elle, l`officiel sau Harper`s Bazaar și să colaboreze cu cele mai cotate case de modĂ. #3.

Irina Vulpe Irina este originară DIN Cimișlia. A studiat dreptul la Univeritatea de stat DIN Chișinău iar acum Lucrezia pentru Mandarina Models, România. #9. Xenia Micshanski A studiat la Liceul Mihail Berezovschi, iar acum învață Arhitectura și designul la ULIM. Originară DIN Bălți. Modèles de Lucrezia pentru Mandarina, România. #2. Anastasia Zeleniuk A studiat la Universitatea Tehnică DIN Moldova. Acum, Lucrezia cu agențiile de modĂ Beauty of Moldova și Mandarina modèles.

Anastasia a reprezentat Moldova la 2 concursuri internaționale de frumusețe, unde a și primit nominația meilleur modèle. Geanta Louis Vuitton Alma este Unul din MODELE reprezentative ALE cas franceze. Modelul este un Adevărat clasic, Care se bucură şi astăzi de un Real succes, având o istorie de aproape 90 de Ani în Spate. Se pare că modelul Alma a fost inițial creat pentru Coco Chanel și a purtat numele de “Champs Elysees”, fiind apoi redenumit Alma, după celebrul Pod DIN Paris. Geanta Alma a fost creată de însuși Gaston-Louis Vuitton, în anii 1930. Dans prezent, Kristina a implinit 10 Ani, iar cariera sa urmeaza o Panta ascendenta. Récent, Fetita s-a alaturat “Familiei” L.A. Models, una dintre cele mai de succes agentii de modele DIN Statele Unite ale Americii.

Pour commencer une carrière dans la modélisation commerciale, vous aurez besoin de quelques Polaroids ou photos numériques de vous avec peu ou pas de maquillage, et vous aurez besoin d`une Agence pour vous représenter. Bien que la plupart des clients préfèrent encore les hommes plus grands, les exigences ne sont pas presque aussi rigides que le côté éditorial. La plupart des hommes sont environ 5 pieds 10 pouces dans la modélisation commerciale. Ils peuvent également être légèrement plus grands que les modèles éditoriaux masculins parce qu`ils ne sont généralement pas tenus de s`insérer dans une veste de taille standard 40. Afin de devenir un modèle éditorial, il est important d`obtenir de superbes photos de vous-même, à la fois dans et hors du maquillage. Et vous aurez besoin de trouver une agence qui va vous représenter.